10 idei de cadouri pentru casa noua

10 idei de cadouri pentru casă nouă

Cauți cadouri pentru casă noua? Descoperă 10 idei de cadouri de casă nouă cu care nu vei da greș.


A venit momentul. Acel prieten s-a mutat în sfârșit la casa lui și organizează o petrecere. Totuși, nu îți vin idei de cadouri de casă nouă. Poate este și primul dintre prieteni care organizează o astfel de adunare. Ce ar trebui sa îi iei? Ce fel de obiecte se dăruiesc într-o astfel de situație? Nu te speria. Din fericire pentru voi , noi ne gândim la nevoile voastre și am pregătit câteva sugestii care suntem siguri că vă vor ajuta.

Ce trebuie să conțină un cadou de casă nouă?

Pare o întrebare destul de simplă la prima vedere; cu toate acestea, un cadou reușit trebuie sa fie ceva memorabil, ceva ce poate fi folosit luni la rând sau chiar ani. În plus, niciodată nu vrem sa fim acea persoana care face un cadou generic, eventual cumpărat pe drum spre petrecere. De aceea, un cadou de casă nouă trebuie sa fie ceva personalizat. Gândește-te la ce i-ar plăcea sa pună în sufragerie sau în bucătărie; ce produs ar vedea în casa ta și te-ar întreba: „wow, de unde ai luat asta?”
De aceea, ideile de cadouri de casă nouă trebuie să aibă două componente: una utilitară și una personală. În acest sens, dacă alegi ceva gândindu-te că este incredibil de util, trebuie totuși să fie ceva ce va știi că e de la tine. Vice-versa este valabil, dacă te decizi asupra unui cadou care știi că îi va plăcea dar nu va avea la ce să îl folosească, nu e un cadou prea bun.

Top 10 cadouri pentru o casă nouă

Luând în considerare cele prezentate mai sus, am pregătit o listă ce conține 10 idei de cadouri de casă nouă care stim că vă vor plăcea și sunt potrivite pentru o varietate de personalități. 

Cana cu autoamestecare

Să fim sinceri, toți bem o cană de cafea dacă nu zilnic, măcar ocazional. În special în diminețile alea în care te trezești cu fața la cearșaf, ești poate și puțin mahmur și afara viscolește. Peste toate astea, te-ai trezit și foarte târziu, fugi repede prepari cana, pui zahăr, pui lapte și când să amesteci…nu este nicio linguriță despachetată pentru că nu te-ai gândit că vei avea nevoie de ele chiar acum. Ce faci? O bei asa neamestecată sau întârzii la muncă pentru că ai stat sa cauți una prin cutii. Îți poti salva prietenul proaspăt mutat de acest scenariu dăruindu-i această cană. Cine s-ar fi gândit că poți folosi cadouri de casă nouă pentru a-i salva locul de munca cuiva?

Harta lumii răzuibilă

Tuturor ne place să călătorim. Nu este niciun secret. O vacanță în care nu ai fost să vezi o plaja cu nisip fin si apa limpede, sau un munte cu zăpadă perfectă de ski parcă nu e o vacanță buna. Totuși, a cam apus vremea magneților de frigider în formă de steag. A venit momentul să ținem minte țările pe care le-am vizitat într-un mod original. De aceea, harta lumii răzuibilă este ideală si originală. Acum, cadouri de casă nouă pot să fie și cadouri de vacanță. Fiind perfectă de așezat pe perete poate fi folosită ca decorațiune în orice cameră, fie că vrei să o pui la vedere pentru a fi văzută de toți invitații, sau o pui deasupra patului, doar pentru ochii tăi.

Suport pentru Pahare Retro 

Cumpărarea de mobilă noua atunci când ne mutam este una din micile plăceri ale vieții. Atunci când vezi că cineva își pune paharul umed pe masa ta nouă de lemn, nu știi cum să faci să fugi mai repede să îl oprești. Noi la Arleto venim cu cele mai bune idei de cadouri de casă nouă, așa că îți prezentăm suportul pentru pahare sub formă de discuri de vinil. Cum am menționat și anterior, un cadou este important să fie și util și plăcut. Acest suport protejează mobila nouă arătând și bine, favorit în special printre audiofili. Setul conține 4 bucăți, numai bune să fie puse și folosite zi de zi.

 

Shaker cu rețete de cocktailuri integrate

Într-adevăr, articolul este despre cadouri de casă nouă, dar acest shaker este un cadou pe care toți îl merităm. Dacă vrei să dăruiești ceva al cărui utilitate o vei vedea imediat, shakerul cu rețete de cocktailuri integrate este perfect, dat fiind faptul că va fi folosit chiar la petrecerea de casă nouă. Tuturor ne place un cocktail bine făcut, fie că este unul mai dulce sau unul mai bărbătesc. Din pacate, câți dintre noi știm real să preparăm mai mult de unul sau două? Aici intervine acest cadou inedit. Rețetele pentru băuturi sunt trecute direct pe părțile shakerului, nefiind nevoie să memorezi nimic. Util pentru toate petrecerile ce vor veni!

Set de băut ruletă

Dacă tot discutăm de cadouri pentru pasionații de alcool, nu putem omite acest joc de petrecere. De ce trebuie să fie cadourile de casă nouă plictisitoare? Poate că funcționalitatea acestui cadou va fi contestată de unii dintre voi dar să fim sinceri, importanța unei petreceri reușite nu poate fi cuantificată. Setul de băut sub formă de ruletă este un clasic, pe care toți îl cunoaștem. Nu poți da greș cu el. Este în special potrivit pentru aceia care sunt și împătimiți ai jocurilor de noroc.

Set de rafturi magnetice pentru condimente cu ustensile din bambus

Fie că ne place sau nu, trebuie să gătim. Pentru unii este un chin asa că vă puteți ajuta prietenii care nu se prea pricep, cu acest set de rafturi magnetic pentru condimente, cu ustensile din bambus incluse. Cele trei cutiuțe se prind magnetic de raft fiind și estetice și funcționale. În plus, îl scutești pe proaspătul mutat de o cheltuială cu un set de ustensile. Cadouri de casă nouă care au si utilitate!

Setul de unelte

Dacă tot discutăm despre utilitate, un set de unelte este fără egal! Fie că vrei sa repari un dispozitiv stricat, vrei să strângi o clanță slăbită sau să adaugi o piuliță la un șurub cu joc, un set de șurubelnițe și chei este indispensabil. Cadouri de casă nouă cu adevărat speciale sunt cele care te salvează în situațiile în care de nevoie. Conținând 4 șurubelnițe mici, 4 mărimi de chei, și o șurubelniță multi-funcțională, este perfectă pentru orice nevoie din casă, fiind extrem de compactă în același timp. Forma de motocicletă o face potrivită ca decorațiune în garaj!

 
 

Tabla perforată cu litere

Revenim acum cu câteva idei de cadouri de casă nouă mai funny. Tabla perforată cu litere este un cadou generic, dar care devine personal odată ce ajunge la proaspătul mutat. Ea îi permite celui care o deține să scrie orice mesaj își dorește și să personalizeze camera într-un mod unic. Datorită faptului că funcționează cu baterii sau legat la priză, și are găuri pentru a fi montat pe perete, poate fi amplasat în zeci de moduri originale. Un favorit și printre staff-ul Arleto.

Glob led cu marker

Din aceeași categorie de cadouri de casă nouă cu tabla perforată, acest glob oferă o abilitate de personalizare unicată, permițând orice desen sau mesaj să fie realizat. Având abilitatea sa fie poziționat pe orice perete, poate fi folosit ca mesaj de bun venit, ca tablou sau ca o tăbliță pentru a nota ideile cele mai importante, chiar și lista pentru cumpărături. 
 

Lampa cu neon flamingo

Ultimele idei de cadouri casă nouă am încercat sa le alegem să fie mai trendy, așa că nu puteam să nu includem lampa cu neon flamingo. Un adevărat element decorativ, va lumina orice cameră cu un aspect unic. Datorită faptului ca sursa de lumină este neon, poate fi folosită seara fără sa lumineze excesiv. Cu toate că este puțin mai feminin, împreună cu un poster retro, poate da un feel de anii 80 oricărei camere. Noi credem că va plăcea oricui fiind ceva ce poate de obicei vezi în filmele vechi americane.

 

Acestea fiind spuse, speram că v-a fost de folos lista noastră de idei cadouri de casă noua. Pentru ușurință am decis să ne limităm la 10 articole. Pe site-ul nostru, la categoria “Cadouri pentru casă”, veți găsi mult mai multe produse. Suntem siguri că avem ceva pentru oricine și ne vom atinge obiectivul de a nu lăsa pe nimeni fără un cadou unicat. În plus, poate odată cu cadoul pentru prietenul ce tocmai s-a mutat, puteți găsi ceva și pentru voi; merităm să ne facem singuri câte un cadou din când în când.