Afla de aici ce cadouri le-ar placea nasilor tai

Află de aici ce cadouri le-ar plăcea nașilor tăi

Cu toții ne iubim nașii. Sunt niște persoane speciale din viața noastră. Întotdeauna ne-au făcut cele mai frumoase cadouri, știind mereu ce ne doream. Acum se apropie ziua de naștere a unuia dintre ei și vrei să îi cumperi ceva cu totul unic. Ca de obicei, vă venim în ajutor cu un articol în care am creat un ghid de alegere a cadourilor speciale pentru nași.4

În primul rând, regula numărul 1 oricând alegi cadou pentru cineva drag este să cauți ceva cat mai personal. Acest lucru se aplică și pentru nași. Trebuie să faci un brainstorming, și să te gândești la un domeniu / hobby / tipologie de cadou, ca să ai un punct de plecare. Odată conturată o idee generală, poți intra pe www.arleto.ro, și să începi să cauți. Lăsând gluma la o parte, noi te-am sfătui să alegi un cadou cu însemnătate; ceva să prețuiască și de care să se bucure mult timp de acum în colo. Cum am făcut și în articolele precedente, îți vom prezenta o listă cu câteva cadouri speciale pentru nași. Bazându-te pe această listă credem că vei avea suficientă inspirație.

Ramă în formă de stea

Prima poziție pe lista noastră de cadouri nași este ocupat de aceasta ramă superbă. Alegerea unei poze deosebite, în care este imortalizat un moment special reprezintă în sine un cadou frumos. Această ramă poate găzdui mai multe poze asta în caz că nu te poți decide asupra unei singure fotografii. Confecționata din lemn cu un aspect frumos, poate fi așezată în orice cameră. În plus, vine cu un sistem de prindere pentru a fi agățată pe perete, fiind un cadou special pentru nași. Un dar extrem de ieftin dar care poate face cât o mie de cuvinte.

Globul LED cu marker

Următoarele două produse despre care urmează să vorbim sunt similare și le-am mai inclus și în alte articole. Cu toate acestea, sunt niște cadouri deosebite deoarece pot să fie dăruite în aproape orice situație. Ținând cont că vrem să facem darurile cât mai personale și căutăm cadouri speciale pentru nași, după achiziție te sfătuim să desfaci acest glob, și să scrii un mesaj frumos sau să realizezi un desen simpatic. Poate că inițial nu se vor bucura extrem de tare de acest dar, după ce îl vor desface se vor emoționa sigur.

Tablă perforată cu litere

Exact cum am prezentat în paragraful anterior, în mod similar, după ce ajunge tăblița la voi, realizați un mesaj personalizat în avans, și eventual puneți un set de baterii. Atunci când vor deschide darul, vor avea mesajul frumos deja acolo și îl vor putea așeza direct luminat pe perete. Un simplu cadou ce poate avea un impact puternic.

Pușculița joc de noroc

Să trecem puțin la câteva cadouri pentru nași mai hazlii. Poate că nu vreți să faceți un cadou extrem de serios și căutați ceva mai amuzant. Această pușculiță este cadoul ideal pentru această situație. Aceasta va colecta monedele în timp iar proprietarul își poate încerca norocul. Dacă acesta reușește să nimerească jack-pot-ul, bănuții vor ieși toți prin fanta dedicată. Un cadou simpatic, care este în special potrivit pentru naș.

Oglindă-Lampă LED Mirrobbit

Dacă mențiunea anterioară era dedicată domnilor, noi nu le-am uitat pe nașe. Această oglinda multifuncțională este potrivită pentru orice masă de machiaje, birou sau chiar baie. Datorita aspectului simpatic de iepuraș poate fi poziționată oriunde deoarece poate fi folosită și ca decorațiune. De asemenea, are o sursă de lumina led circulara, și poate fi folosită ca o lampă obișnuită pentru noptieră asta în caz că are deja mult prea multe oglinzi.

Pătura dublă cu mâneci și buzunar

Avem pentru voi o idee mai inedită de cadouri nași, cu care îi poți surprinde pe amândoi. Această pătură este ideala pentru cupluri, în special acum că vine sezonul rece. Numai bun pentru a viziona filme sau seriale pe canapea în această vacanță de Crăciun. Cu acest dar poți împușca doi iepuri dintr-o lovitură deoarece este pe atât de util pe cât este romantic. Dacă totuși decizi că poate este puțin prea mult pentru ei, sau nu ai nevoie să le cumperi amândurora ceva, găsești pe site-ul nostru și varianta single pentru o singură persoană.

No posts found!

Set de accesorii pentru vin

Vinul este o băutură specială. Cu toții o iubim. Fie că este roșu, alb, rose, un pahar de vin la momentul potrivit ne poate ajuta să ne relaxăm. Cu toate acestea, câți dintre noi au un set de accesorii pentru desfăcut sticlele? Foarte puțini. Majoritatea deschidem cu vechiul tirbușon uitat de ani de zile în sertar. Acum a sosit momentul să le oferi nașilor tăi un cadou special, acest set ce poate fi folosit în orice situație, fie că sunt singuri acasă fie că au invitați. De asemenea, acest cadou formal este ideal pentru orice ocazie și indiferent de vârsta pe care o au aceștia.

Cană cu auto amestecare

Încheiem lista de cadouri speciale pentru nași cu unul destul de ”basic” dar cu care nu vei da rateu. Această cană simpatică elimină nevoia pentru linguriță și permite amestecarea oriunde și oricând fără a murdări tacâmuri și fără a împrăștia picături de cafea peste tot. Este utilă în special în sezonul rece când toată lumea consumă băuturi calde, dar cei care beau cafea zilnic se vor bucura de acest dar tot anul.

Aparatul de spumă pentru bere cu ultrasunete

Dacă tot am călcat pe terenul cadourilor legate de alcool, revenim cu o sugestie pentru domni. Acest cadou pentru nași inedit, poate transforma o bere plictisitoare de la doză într-o experiență. Aparatul se poziționează deasupra dozei și are doua roluri: primul de capac pentru a preveni pierderea CO2-ului și al doilea de gât de sticlă care împreună cu aparatul cu ultrasunete dinăuntru, creează un strat de spumă oferind experiența unei beri proaspăt turnate din butoi. Un cadou cu totul unic, ce va fi ținut minte cu siguranță.

No posts found!

Mențiune specială: Infuzor de ceai în formă de scafandru

În mod normal nu am fi inclus acest cadou pentru nași pe listă dar, se potrivește de minune cu cana menționată mai sus. Poți prepara ceaiul folosind acest mic scafandru simpatic în loc de plictisitoarele pliculețe clasice, iar mai apoi când adaugi zahărul și laptele (asta dacă e un ceai ”British”) poți folosi funcția de auto amestecare.

În concluzie, vrem să vă aducem aminte că gestul de a dărui va fi întotdeauna mai important ca darul în sine, dar totuși dacă doriți să achiziționați ceva cu totul special, Arleto vă va sta întotdeauna la dispoziție cu cele mai speciale și unice cadouri.