Politica de retur

Echipa Arleto Gifts face eforturi pentru a va oferi produse de calitate care sa va creeze amintiri placute alaturi de cei dragi. De aceea am simplificat procedura de retur astfel incat sa iti fie usor sa ne trimiti inapoi produsul nedorit in termen de 30 de zile calendaristice de la achizitie.

Procedura pe care va trebui sa o urmezi este urmatoarea:

 1. Completezi formularul de retur disponibil (butonul DESCHIDE CERERE RETUR);
 2. Impachetezi produsul in ambalajul cu care a fost livrat de catre noi*;
 3. Trimiti produsul prin curierat rapid la sediul nostru: Arleto Gifts S.R.L., str. Finlanda 17, ap. 3, sector 1, Bucuresti, cod postal 011776, cu plata transportului efectuata de tine;
 4. Astepti sa primim produsul, sa il verificam si daca totul este in regula iti vom returna banii in 5 zile lucratoare in contul bancar mentionat de tine in formularul de retur**.

Intrebări frecvente despre retur

Produsul pe care vrei sa il returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care a ajuns la tine, pentru a putea fi revandut (fara urme de folosire, in ambalajul original).

Impacheteaza produsul in ambalajul cu care a fost livrat de catre noi, astfel incat sa nu fie deteriorat pe durata transportului.

Arleto Gifts este un magazin exclusiv online astfel incat receptia produselor retur o facem doar prin curier.

Poti returna toate produsele insa doar un singur produs poate fi desigilat; restul cantitatii este acceptata la retur doar daca produsele sunt intacte, cu ambalajele originale nedesfacute.

Nu acceptam retur urmatoarele categorii de produse:

 • produse intime sau de igiena personala
 • produse comestibile
 • cadouri pe care le construiesti singur
 • obiecte de bucatarie utilizate
 • jocuri puzzle desfacute
 • ambalajele cadou
 • vouchere

*Produsul trebuie sa contina toate componentele, sa fie in ambalajul original, ambalat corespunzator pentru transport, trebuie sa fie in conditii perfecte pentru a putea fi revandut.

**Daca produsul returnat se afla intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si un produs nou, iti va fi solicitata contravaloarea readucerii acestuia in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului la mana a doua. Daca nu esti de acord cu aceasta taxa iti va fi reexpediat produsul, pe cheltuiala ta. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014 art. 2 lit.e. In cazul in care produsul prezinta urme vizibile de folosire sau ambalajul sau a ajuns deteriorat ca urmare a impachetarii necorespunzatoare, valoarea sa de vanzare se va diminua si ne rezervam dreptul de a retine 25% din contravaloarea produsului.

  Date comandă  ----------------------------

  Date client

  ----------------------------

  Motiv de retur:  ----------------------------

  Produs(e) returnat(e):


  Accept termenii și politica de retur Arleto Gifts.